ETUSIVUTARJOUKSETTUOTEHAKUTOIMITUSEHDOTYHTEYSTIEDOTOSTOSKORI

Vannemarket arrow AUTONHOITOTUOTTEET

AUTONHOITOTUOTTEET

Collinite 476s Super Double Coat Wax 255g

Ehkäpä maailman kestävin vaha Suomen haastaviin olosuhteisiin!

Collinite 476s Super Double Coat Wax on erittäin kestävä kiinteä autovaha kaikentyyppisille maali- ja lakkapinnoille. Vaha on nopea levittää ja kiillottaa toisin kuin monet muut kiinteät vahat. Sopii loistavasti vanteiden suojaukseen.

Ei sisällä puhdistavia tai hiovia ainesosia. Collinite takaa että 476s Super Double Coat Wax kestää pahoissakin olosuhteissa jopa vuoden.

Collinite 476s Super Double Coat Wax voitti Britannian Auto Express lehdessä vuoden 2008 autovaha vertailun ja oli ainoa viiden tähden vaha!. Taakse jäivät esim. Autoglym, Meguair's, Simoniz, Turtle...

Hinta: 25.00 € / kpl


  

Collinite 845 Insulator Wax (473ml)

Collinite 845 Insulator Wax on äärimmäisen kestävä suojapinnoitevaha kaikenlaisille maali- ja lakkapinnoille. Insulator Wax on todella kestävä, koska se on alunperin kehitetty sähköyhtiöiden käyttöön, suojaamaan sähköverkkoon liittyviä laitteita valokaarilta, tulelta ja korroosiolta.

Collinite 845 Insulator Wax vaha sopii sellaisenaan moottoripyörille, henkilöautoille, rekoille, linja-autoille ja lentokoneille aina kun maalipinnan suojaukselta vaaditaan paljon. Suojauksen lisäksi Insulator Wax jättää pinnat kiiltäviksi.

Helppokäyttöinen ja nopea. Ei vaadi runsasta hankausta!

Hinta: 25.00 € / kpl


  

Collinite 915 Marque D'Elegance (340g)

Collinite Marque d'Elegance on vaha, joka antaa äärimmäisen pitkän keston ja suojan kaikissa sääolosuhteissa kaikilla maali- ja lakkapinnoilla. Ainutlaatuisen suuren Carnauba pitoisuutensa ansiosta se on yksi kestävimmistä Carnauba pohjaisista vahoista mitä markkinoilla on. Kestävyyden lisäksi Collinite Marque d'Elegance antaa uskomattoman kiillon kaikilla maalipinnoilla ja vanteissa.

Hinta: 39.00 € / kpl


  

Collinite 840 Sapphire Prewax Cleaner 470ml

Puhdistuaine joka sopii kaikille lakkapäällysteisille tai emalipinnoille.

Poistaa likaa, värjäytymiä, öljyä, rasvaa, tervaa, hyönteisten jäämiä.

Käyttökohteita mm. Auton maalipinnat, vanteet, kromi ja alumiinipinnat, kaikentyyppiset emali- ja lakkapinnat, peili ja lasipinnat (ei muovikalvotetuille pinnoille!).

Hinta: 13.50 € / kpl


  

SSN Autoshampoo 1 litra

Myymämme autoshampoo puhdistaa ja vahvistaa tehokkaasti aikaisempaa vahapintaa, sekä pidentää sen kestävyyttä.

Vahapintaa hellivästä koostumuksestaan huolimatta ei korvaa säännöllistä vahan käyttöä.

Tämä autoshampoo on todella riittoisaa. Sekoitussuhde 1:50.

Hinta: 15.00 € / kpl